Experiența de testare a produselor KC Professional by Ioana S. Pavel

"
  • Mă bucur că am descoperit și testat aceste produse pentru îngrijirea părului. Sunt fenomenale și, sinceră să fiu, nu pot spune care dintre ele îmi place mai mult. Fiecare produs este special în felul său și vine cu ceva nou pe piața de profil. Categoric sunt diferite față de tot ce am mai încercat până acum la acest capitol. Mă aflu în ipostaza în care, după o testare temeinică, le pot recomanda tuturor cu toată încrederea. 
  • Apropo, ați remarcat ce mesaje amuzante au ambalajele? Mie au reușit să îmi aducă zâmbetul pe buze la fiecare utilizare. Deci nu numai că mi-au făcut părul să arate grozav, dar mi-au și schimbat starea de spirit. Le dau nota 10 cu felicitări pe toată linia! 
  • Încă ceva! Pe pagina lor de Facebook am găsit multe schimbări de look din care să mă inspir just in case. Așa că n-ar fi rău să aruncați o privire și acolo, poate vă vine vreo idee. Însă întreaga lor gamă de produse poate fi consultată și cumpărată de pe site-ul lor oficial, kc-professional.ro
  • Voi ați încercat vreun produs de la acest brand? Care dintre cele cinci produse testate de mine vă tentează cel mai tare?
"

Mai multe detalii pe Experiența de testare a produselor Four Reasons by Ioana S. Pavel