Cautam distribuitori

Vrei sa fii distribuitor de cosmetice? EUROTRADE CONSULTING, unic importator FOUR REASONS in Romania, cauta magazine partenere pentru distributia produselor.

Doriti sa promovati brandul FOUR REASONS comercializand produse profesionale de calitate? Sunteti interesati sa extindeti portofoliul de produse al companiei Dvs.? Doriti sa deschideti un magazin cu produse profesionale de ingrijire a parului si cautati un furnizor de incredere?

Daca raspunsul la oricare din aceste intrebari este DA, contactati-ne pe adresa office@fourreasons.ro pentru a primi oferta noastra de colaborare.

Oferta noastra vine in intampinarea unei nevoi a consumatorului modern si informat, manifestata plenar in ultimul timp, de revenire la natura, la un concept de abordare a frumusetii menit sa echilibreze aspiratia catre frumusetea exterioara cu armonia launtrica.

Acesta este motivul pentru care firma noastra a ales sa aduca pe piata romaneasca produsele FOUR REASONS destinate ingrijirii complexe a parului.

Exista produse fara parabeni, conservanti, coloranti sau parfum pentru persoanele sensibile sau alergice. Exista produse 100% naturale, cu certificare ECOCERT, iar toate ambalajele au fost create din plastic reciclat din oceane si reciclabil, la randul lui.

De ce EUROTRADE CONSULTING?

pentru ca succesul Dvs. este important pentru noi.

Va oferim:

  • preturi competitive pentru o gama larga de produse profesionale de ingrijire a parului.
  • servicii si produse de calitate.
  • conditii foarte avantajoase de colaborare.
  • suport pentru vanzarea si recomandarea produselor.
  • prezenta pe site-urile noastre, in lista magazinelor partenere.

Promovarea produselor noastre va promova si toti partenerii nostri.

Castiga aprecierea si increderea clientilor comercializand produsele profesionale de ingrijire a parului FOUR REASONS.

Date de contact pentru informatii extra:  EUROTRADE CONSULTING, Aleea Valeriu Bologa, nr. 3, bloc 2, parter, Cluj-Napoca, 0040729255500